Materijali

dupont
Dupont kao vodeća tvrtka u svijetu u proizvodnji boja i lakova postavlja nova pravila i materijale u proizvodnji boja za prvu ugradnju kao i u sektoru radionica za popravke. Iz proizvodnih pogona ove tvrtke izlaze samo najbolji materijali koji se mogu naći na svijetskom tržištu.
DuPont Refinish
henkeltech
Teroson rješenja za njegu i održavanje automobila. Henkel Teroson se nosi s tim izazovima vec mnogo godina i razvio je proizvode i sustavna rješenja koja ne slijede samo postojeće trendove, vec ih i sami postavljaju, u proizvodnji originalne opreme kao i u sektoru radionica za popravke.
Loctite® proizvodi koriste se u vrlo raznolikim granama industrije, od elektroničke, auto i avioindustrije, strojogradnje i proizvodnje medicinskih pomagala kao i u mnogim poljima opće industrije. Asortiman proizvoda sadrži rješenja za industrijsku proizvodnju, održavanje u industriji iodržavanjei njegu automobila. Dodatna linija Loctite® proizvoda sadrži maziva, odvajače za kalupe, čistače i druge posebne proizvode korisne kod izrade lijepljenog spoja. Dostupna je i kompletna linija standardne dozirne opreme, uključujući i ručne i automatske sustave doziranja i stvrdnjavanja; oprema se može konstruirati i “po mjeri” te se izraditi i instalirati kako bi zadovoljavala točno određene, specifične proizvodne potrebe.

mafra
Trideset godina u službi vozača i profesionalaca u automobilističkom i industrijskom sektoru sektoru sa mnoštvom specijaliziranih proizvoda.

carsystem
Carsytem je Njemačka tvrtka osnovana 1955. godine i jedan je od najvećih proizvođača poliesterskog kita u Europi.
U Carsystem-ovoj velikoj paleti proizvoda nalaze se abrazivna sredstava, kitovi i fileri, zaštitne folije, sredstva za poliranje, proizvodi za popravak manjih oštećenja, brtvila i premazi, sredstva za zaštitu na radu, PVC materijali i drugo.
Kvalitetu i postojanost utvrđenih standarda proizvoda jamči ISO-standard 9001.

gtv
Gtv je talijanska tvrtka sa sjedištem u Trstu . Od 1982. godine bavi se proizvodnjom materijala za pripremu, klasičnih 2k lakova, specijalnih lakova za lakiranja karbonskih dijelova, visoko tixotropnih lakova i raznih sprejeva.
boje2

farecla
Svjetski poznata tvrtka Farecla dolazi iz Engleske i bavi se iskljucivo razvojem i proizvodnjom sredstava i aplikatora za obnavljanje, popravak i održavanje lakiranih površina.

sibren
Talijanski proizvođač kitova, filera, boja i lakova.

duplicolor
Vodeća tvrtka u proizvodnji svih vrsta sprejeva.

3m
3M-ov asortiman sadrži više od 700 proizvoda za automobilsku industriju: kemijska i brusna sredstva, ljepila, premaze i brtvila, materijale za maskiranje, zaštitna sredstva, sredstva za popravak plastičnih djelova i slično.

sia
Abrazivni materijali za:
- Drvnu industriju
- Autoreparaturu i automobilsku industriju
- Metalnu industriju
- Industriju panela